Meniu
Fii Social!

Skip the diet

Just eat healthy!

Termeni si conditii

Pentru utilizarea acestui site este necesar sa cititi si sa acceptati in totalitate cele ce urmeaza. Vizitarea in continuare a paginilor acestui site presupune ca sunteti de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale site-ului simplyfit.ro.
 
1. DEFINITII SI TERMENI
 
Simplyfit.ro -  este proprietatea exclusiva a S.C. PIZZA AVANTI S.R.L., avand ca date de identificare la Registrul Comertului J13/1594/2016 si CUI RO36222610, cu sediul social in Constanta, Statiunea Mamaia, Sat Vacanta-Zona Luna Park-Lot 4, Constructie Fast-Food, jud. Constanta.
Vanzator – Simplyfit
Cumparator – persoana fizica sau persoana juridica care isi face un Cont in Site si efectueaza o Comanda.
Utilizator – orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica inregistrata pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.
Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (Comenzi, etc.).
Site – domeniul simplyfit.ro si subdomeniile acestuia.
Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site.
Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.
Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Bunuri si/sau Servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator.
Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.
Continut:
 - toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
- continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
- orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului, Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
- informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;
- informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
- date referitoare la Vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.
Document – prezentele Termene si Conditii.
Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra Bunurilor si Serviciilor si/sau a promotiilor desfasurate de Vanzator intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.
Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Bun si/sau Serviciu de catre Simplyfit, Cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.
Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.
 
2. ACCESUL LA SITE
 
Pentru utilizarea acestui site este necesar sa cititi si sa acceptati in totalitate cele ce urmeaza. Vizitarea in continuare a paginilor acestui site presupune ca sunteti de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale site-ului simplyfit.ro.

Site-ul de comert electronic simplyfit.ro este proprietatea exclusiva a S.C. PIZZA AVANTI S.R.L., avand ca date de identificare la Registrul Comertului J13/1594/2016 si CUI RO36222610, cu sediul social in Constanta, Statiunea Mamaia, Sat Vacanta-Zona Luna Park-Lot 4, Constructie Fast-Food, jud. Constanta. Site-ul simplyfit.ro furnizeaza produsele si serviciile care sunt subiectul termenilor si conditiilor de mai jos. Societatea PIZZA AVANTI S.R.L. isi asuma dreptul de a putea modifica aceste prevederi, precum si site-ul simplyfit.ro si structura acestuia sau de a putea face orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. Simplyfit isi rezerva dreptul de a refuza colaborarea cu clientii care au in istoricul colaborarii livrari refuzate.
In timpul utilizarii site-ului si a serviciilor sale, dumneavoastra – utilizatorul/cumparatorul, va angajati sa respectati legile in vigoare si sa nu desfasurati activitati de tip cracking, hacking sau altele similare, care pun in pericol buna functionare a site-ului, a serverului, securitatea informatiilor etc.; va angajati sa nu modificati, copiati, transmiteti, afisati, publicati, reproduceti, creati produse derivate sau sa vindeti orice fel de informatii sau servicii obtinute prin intermediul site-ului.

3. CONTUL / UTILIZAREA
 
Inscrierea ca utilizator pe acest site necesita completarea de catre dumneavoastra a unui formular de inscriere in care vor fi trecute cateva date personale obligatorii.
 
Prin completarea formularului de inscriere, utilizatorul / cumparatorul declara ca a implinit varsta de 16 ani si ca este de acord cu prelucrarea datelor personale de catre Simplyfit.
 
Aceste date vor fi in mod OBLIGATORIU actuale, clare si complete si VOR FI ACTUALIZATE ORI DE CATE ORI ESTE CAZUL. Compania isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul pe site sau la anumite sectiuni ale site-ului in cazul in care informatiile furnizate de un utilizator se dovedesc a fi false, incomplete, neclare sau neactualizate.
Informatiile privind identificarea unei persoane ca utilizator (nume, prenume, adresa, adresa de email, telefon, etc.) precum si mesajele private sunt confidentiale si vor fi dezvaluite doar compartimentelor sau persoanelor catre care se adreseaza, exceptie facand cazurile in care se incalca legea. Inregistrarea prin cont si parola implica anumite reguli. Cuvintele alese nu trebuie: sa creeze confuzii, sa se inscrie in limitele legii si moralitatii. Contul fiecarui utilizator este personalizat si totodata securizat prin user si parola. El poate fi anulat de ambele parti fara o notificare prealabila (din partea utilizatorului, oricand si din orice motiv, iar din partea Simplyfit, in cazul in care termenii si conditiile acordului nu sunt respectate). Este interzisa transmiterea, inchirierea sau vanzarea datelor de accesare a contului (user si parola) catre alte persoane. In cazul in care un utilizator ajunge la concluzia ca din diverse motive datele de accesare a contului nu mai sunt sigure, le poate schimba. Utilizatorul este singurul responsabil pentru securitatea contului sau precum si pentru orice activitate desfasurata pe site de catre alte persoane care au avut acces la contul sau. Odata cu inregistrarea si deschiderea unui cont, deveniti utilizator si se considera ca ati citit si ati fost de acord cu termenii si conditiile specificate.
 
4. COMANDA
 
4.1. Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor si/sau Serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda selectand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Adaugarea unui Bun/Serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului/Serviciului.
4.2. Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.
5.3. Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.
4.4. Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:
4.4.1. neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online; 4.4.2. invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de Simplyfit, in cazul platii online; 4.4.3. datele furnizate de catre Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;
4.5. In cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data anularii comenzii, trimise de catre Cumparator. Suma va fi returnata prin virament bancar.
4.6. In cazul in care un Bun si/sau Serviciu comandat de catre Cumparator, nu poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma va informa Cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul Cumparatorului contravaloarea Bunului si/sau Serviciului, in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.
 
5. DOCUMENTE CONTRACTUALE
 

5.1. Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.
5.2. Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.
5.3. Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Bunuri si/sau Servicii din Comanda va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.
5.4. Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS si/sau telefonic a notificarii de expediere a Comenzii.
5.5. Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre Vanzator pe Site vor sta la baza Contractului.
 
6. POLITICA DE VANZARE ONLINE
 
6.1. Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Cumparator. 6.2. Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.
6.3. Simplyfit poate publica pe Site informatii despre Bunuri si/sau Servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care Simplyfit are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.
6.4. Toate tarifele aferente Bunurilor si/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A. Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte si sunt actualizate zilnic.
6.5. In cazul platilor online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.
6.6. Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.
6.7. Produsele comercializate prin intermediul simplyfit.ro sunt noi, si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si, daca este cazul, de certificat de garantie.
6.8. Preturile promotionale din campaniile desfasurate de Simplyfit sunt valabile in perioada campaniei, mentionata in fiecare caz in parte, in limita stocului disponibil.  
 
7.  LIVRAREA BUNURILOR

7.1. Vanzatorul se obliga sa livreze Bunurile in sistem de curierat, catre Cumparator.
7.2. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.
7.3. Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor si Serviciilor doar pe teritoriul Romaniei.

** Clientul isi asuma responsabilitatea deplina pentru introducerea informatiilor de livrare corecte.

8. MODALITATI DE PLATA
 
8.1. Plata se poate face:
•  in numerar, la livrare (clienti persoane fizice si juridice); •  online, cu card bancar; •  plata cu cardul in rate fara dobanda.
8.2. Plata in numerar, se face la livrare, in lei, la valoarea din momentul comenzii online. Plata se face catre comisionarul care efectueaza livrarea.
8.3. Sistemul de plata online este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.
 
9. FACTURARE – PLATA
 
9.1. Preturile Bunurilor si Serviciilor afisate in cadrul site-ului simplyfit.ro includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.
9.2. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator un bon fiscal/factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii documentului conform cu legislatia in vigoare.
9.3. Vanzatorul va transmite Cumparatorului bonul fiscal/factura aferenta Comenzii ce contine Bunuri si/sau Servicii vandute de Simplyfit, precum si pentru orice alte plati aferente Comenzii, in colet, la livrarea Comenzii.
9.4. Pentru o corecta comunicare a bonului fiscal/facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau la fiecare Comanda lansata.
9.5. In cazul in care aceste informatii sunt indisponibile mai mult de 48 (patruzeci si opt) de ore in Cont, te rugam sa ne sesizezi acest aspect pe adresa de mail: comenzi@simplyfit.ro
9.6. Datele cardului de plata ale Clientului/ Utilizatorului/ Cumparatorului nu vor fi accesibile Simplyfit si nici nu vor fi stocate de catre de Simplyfit sau de catre procesatorul de plati integrat in Site, ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate Utilizatorul/ Cumparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor.
9.7. Prin serviciul 3D Secure, Simplyfit asigura Beneficiarul ca toate informatiile private de tip critic si datele cardului bancar folosit pentru plata online sunt pastrate in siguranta si nu sunt divulgate sub nicio forma.
9.8. Pentru motive de securitate a Tranzactiilor Utilizatorul/ Cumparatorul este sfatuit sa nu ramana logat pe Site si sa nu seteze optiunea de logare automata pe dispozitivele mobile. Divulgarea parolei de acces in cont nu este permisa si se recomanda folosirea unei parole cu caracter puternic de securitate (de ex.: sa contina cel putin opt caractere, incluzand litere mari, litere mici, cifre si caractere speciale).

10. BUNURI/SERVICII PENTRU CARE NU SE ASIGURA DREPTUL DE RETRAGERE

10.1. Sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract următoarele:

  10.1.1. contractele de prestări de servicii, după prestarea completă a serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al Cumparatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere după executarea completă a Contractului de către Vanzator;

  10.1.2. furnizarea de Bunuri si/sau servicii al căror preţ depinde de fluctuaţiile de pe piaţa financiară pe care Vanzatorul nu le poate controla şi care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere;

  10.1.3. furnizarea de Bunuri care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;

  10.1.4. furnizarea de Bunuri sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de Cumparator;

  10.1.5. furnizarea de Bunuri care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;

11. GARANTII

Toate Bunurile comercializate de catre LifeBox, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.

12. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE


Te rog sa parcurgi Politica de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, care face parte din prezentul Document.
 
13. DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)
 
Intregul continut al site-ului simplyfit.ro, incluzand texte, imagini, reprezentari grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea Simplyfit si/sau a partenerilor sai, si/sau a furnizorilor sai, si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusiva a societatii PIZZA AVANTI S.R.L. si este protejata de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.
Este interzisa copierea, distributia, transmiterea, publicarea, reproducerea, crearea unui document derivat din orice informatie sau serviciu, obtinute de pe sau prin intermediul site-ului. Folosirea fara acordul scris a Simplyfit a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Toate programele folosite pe acest site sunt proprietatea PIZZA AVANTI S.R.L. sau a furnizorilor sai de programe si sunt protejate de Legea drepturilor de autor. Este interzisa transmiterea de informatii la care aveti acces prin intermediul site-ului simplyfit.ro, catre persoane sau departamente de la firme concurente.
 
14. SECURITATEA INFORMATIILOR
 
PIZZA AVANTI S.R.L. garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Simplyfit nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de comenzi@simplyfit.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, societatea PIZZA AVANTI S.R.L. nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.
 
15. DREPT APLICABIL. LITIGII
 
Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca Legile Romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea PIZZA AVANTI S.R.L. si partenerii sai. In cazul unor eventuale conflicte intre PIZZA AVANTI S.R.L. si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.
 
16. POLITICA COOKIES
 
Simplyfit.ro foloseste module cookies, mici fisiere de date transferate pe hard disk-ul computerului dumneavoastra. Simplyfit sau furnizorii sai de servicii trimit module cookies atunci cand navigati pe site-ul nostru sau pe site-uri unde apar reclamele noastre, cand faceti cumparaturi, cand solicitati sau personalizati informatii sau cand va inregistrati pentru anumite servicii. Prin acceptarea modulelor cookies utilizate pe site-ul nostru sau site-urile pe care apar reclamele noastre acestea ne pot oferi acces la informatii despre comportamentul dumneavoastra de navigare pe site-uri, pe care le putem utiliza pentru a va personaliza experienta si pentru a ne imbunatati serviciile pe care vi le oferim.

17. PUBLICITATE
 
17.1. Newsletterele Simplyfit sunt transmise prin intermediul partenerilor specializati si agreati de Simplyfit. Astfel, sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor.
17.2. In momentul in care, Utilizatorul/Cumparatorul isi creaza un Cont pe Site, are posibilitatea sa isi exprime acordul cu privire la primirea de Newslettere.
Clientul isi poate modifica optiunea cu privire la acordul emis catre Vanzator in orice moment:
        17.2.1. prin contactarea Simplyfit in acest sens.
       17.2.2. prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in mesajele comerciale primite de la Vanzator.
17.3. Renuntarea la primirea Newslettere-lor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru prezentul Document.
 
18. RASPUNDERE
 
18.1. Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.
 
18.2. Prin crearea si utilizarea Contului, Utilizatorul/ Cumparatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului, si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului sau.
 
18.3. Prin crearea Contului si/sau utilizarea Continutului si/sau plasarea Comenzilor, Clientul / Utilizatorul/ Cumparatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenele si Conditiile Site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data crearii Contului si/sau utilizarii continutului si/sau la data plasarii Comenzii.
 
18.4. Vanzatorul isi rezervă dreptul de a actualiza și modifica periodic Termenele si Conditiile Site-ului pentru a reflecta orice modificări ale modului si conditiilor de functionare a Site-ului sau orice modificări ale cerințelor legale. Documentul este opozabili Clientilor / Utilizatorilor/ Cumparatorilor de la momentul afisarii in Site.  În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe Site versiunea modificată a Documentului, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestui Document.