Meniu
Fii Social!

Scurt istoric…

Simply Fit a luat nastere din dorinta noastra de a ajuta oamenii sa nu se mai abata de la obiectivele lor in ceea ce priveste adoptarea unui comportament alimentar sanatos. Ritmul alert al cotidianului ne poate face sa fim neglijenti sau delasatori cu alimentatia noastra, dar echilibrul de care avem mare nevoie pentru a functiona corect este legat de nutritie. Daca gatitul iti ocupa prea mult timp sau pur si simplu nu este punctul tau forte, atunci lasa-ne pe noi sa ne ocupam de asta. Meniurile Simply Fit sunt adaptate nevoilor tale, fie ca vorbim de slabit, mentinere sau performanta. 

Scurt istoric
Meniuri gustoase

MENIURI GUSTOASE

Clienti fericiti

CLIENTI FERICITI

Bucatari profesionisti

BUCATARI PROFESIONISTI

Grija nutritionala

GRIJA NUTRITIONALA

Viziunea noastra

Viziunea noastra

Slabeste mancand sanatos, regulat si delicios. Simply Fit este un concept care iti permite sa scapi de grija gatitului si sa te concentrezi pe un stil de viata sanatos si echilibrat. Primesti zilnic 3 mese principale si 2 gustari, calculate caloric si concepute de nutritionistul nostru. Zambeste laugh viata e delicioasa! wink


 

Cum functioneaza?

Alege meniul

Alege meniul

in functie de nivelul caloric dorit

Personalizeaza meniul

Personalizeaza

meniul in functie de preferintele proprii

Plaseaza comanda online

Plaseaza comanda

cu cel putin 48 de ore inainte de ziua livrarii


Primesti email

Primesti un email

in care se confirma plasarea comenzii tale impreuna cu informatiile acesteia.

Astepti livrarea

Astepti livrarea

produselor alese in intervalul orar selectat de tine.

Beneficii cheie

Meniuri personalizate

Ne folosim algoritmul nostru nutritional personalizat in consultare si cu o echipa de nutritionisti calificati ca sa fim siguri ca fiecare meniu este mulat pe nevoile tale nutritionale, gustul si obiectivele tale de fitness.

Convenienta totala

Serviciile noastre fara batai de cap iti ofera inapoi ore pretioase din fiecare saptamana. Noi iti preparam mancarea de care ai nevoie si ti-l livram direct acasa sau la birou, eliminand nevoia de a planifica, cumpara, gati, curata si numara caloriile.

Ingrediente de calitate

Ne axam pe sezonalitate, varietate, origini si lucram aproape cu furnizori de incredere pentru ati aduce cele mai fresh si calitative ingrediente.

Rezultate rapide si de lunga durata

Serviciile noastre iti ofera accesul la meniuri nutritionale de elita, iti imbunatatesc sanatatea si buna stare. Optimizand dieta in functie de nevoile tale individuale, iti oferim cele mai bune sanse de ati atinge obiectivele.

Special pentru un program incarcat

Seteaza-ti propriul program selectand in ce zi ai nevoie de mancare si unde se efectueaza livrarea, acasa sau la locul de munca impreuna cu un meniu specializat pentru viata de birou.